24.07.2007 г., 16:55 ч.

Благодаря 

  Поезия » Любовна
946 0 5

Зададах толкова  въпроси.

Но да отговориш не, не пожела.

Без капка милост ти залости

за мене твоята врата.

 

Благодаря, че ми напомни

защо намразих те преди.

Благодаря, че го направи...

Че с грубост пак ме приземи.

 

Не съжалявам, че се раздадох.

Че емоциите си, не спестих.

Че принципите си предадох.

Та дори и, че се провалих!

 

Бях истинска с теб до „края"!

Обичах те, но вече не!

И да те мразя не желая!

Ти вън си от моето сърце!

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??