9.06.2015 г., 20:45 ч.  

Благодаря 

  Поезия » Друга
439 0 2

"Човек винаги може да намери нещо, за което да е благодарен, независимо колко са се забатачили нещата"

из "Долорес" - Стивън Кинг

 

 

Благодарна съм на Бога

за моите братя и сестри,

а житейските несгоди

душите здраво ни вгради.

 

Благодарна съм на Бога,

че баба, дядо ми запази,

че усмивка, щом ни видят,

на лицата им полази.

 

Още има дни, когато

с гневен поглед Го следя

и обиди, и заплахи

мъча се да озаптя.

 

И си мисля "мъдро" всъщност,

че от цялата помия

и непоносимата воня,

едничка дума ме изправя -

простичко Благодаря!

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Голямо Благодаря и на теб, Велин! Усмихна ме, за което също ти благодаря!
  • Силно и позитивно!
Предложения
: ??:??