12.06.2020 г., 14:42 ч.

Благодаря 

  Поезия » За деца
725 2 5

 

 

Не искам да ви казвам "сбогом",

не искам и сълзички да редя,

но в знак на благодарност мога,

стих мъничък за Вас да подредя.

 

Мерси, за обичта голяма,

за грижите, за топлия ви глас,

за стаята с лъчи обляна

и песните, що пеехме в захлас.

 

Аз тук научих се да сричам

и цифрите да мога да броя,

красиви думи да изричам,

с конструктори палати да строя.

 

Напускам детската градина,

че вече първолак съм... и сега

на вас поднасям детелина.

За цялата любов, благодаря!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??