13.05.2010 г., 19:22 ч.

Благодаря, мило! 

  Поезия » Любовна
1174 0 7

Благодаря, мило!


 

Божествено е да се будиш,

любимата жена да е до теб,

а въздухът на рози да ухае...

Грабни мига, върви напред!

 

Обиди, болки да забравиш,

да знаеш - ставали са чудеса,

ангели нощем щом са пяли

рефрен от песента за любовта.

 

Ясно слънце дните да огрява,

много обич във сърцето да гори

и дори ти пак да се повтаряш,

любов край себе си дарявай,

 

„Обичам те, любима!” – ù кажи.

 

(а)

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??