23.10.2007 г., 10:46 ч.

Благодаря ти, мамо 

  Поезия
817 0 3
Благодаря за обичта ти, мамо,
благодаря за топлия ти глас,
за усмивката ти нежна,
за подкрепата ти в труден час.

Благодаря за детските ми дни,
 които ти с любов благослови.
За моите мечти благодаря
и всичките на теб ще посветя.

© Христина Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??