Oct 23, 2007, 10:46 AM

Благодаря ти, мамо 

  Poetry
903 0 3
Благодаря за обичта ти, мамо,
благодаря за топлия ти глас,
за усмивката ти нежна,
за подкрепата ти в труден час.

Благодаря за детските ми дни,
 които ти с любов благослови.
За моите мечти благодаря
и всичките на теб ще посветя.

© Христина Семовска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??