8.11.2012 г., 19:24 ч.

Благодаря ти, мамо! 

  Поезия » Друга
955 0 3

Днес, на моя рожден ден,

благодаря ти много, МАМО!

За делника ти, пазен все за мен,

за винаги готовото ти рамо.

 

Благодаря ти, майчице прекрасна,

за твоето сърце обичащо,

за твоето сърце изпонадраскано

от пътищата мои, криволичещи...

 

Благодаря ти пак, за радостта,

за златните ръце прегръщащи,

за белите коси на старостта,

и сълзите, от радост непресъхващи...

 

Крещя аз днес, защото думите не стигат 

да кажа на приятели и врагове,

че върхове в живота се достигат,

ако зад теб треперят майчини ръце!

 

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !**
  • Благодаря!
  • Много сърдечно написано,правилно, без майките сме за никъде,каквато и грешка да направим тя е тази дето ще ни прости и нежно ще ни погали.Браво!
Предложения
: ??:??