17.05.2012 г., 12:28 ч.

Благослов 

  Поезия » Друга
427 0 0

                                         Прежуря Слъчевият диск!

                                         Мараня блести под клепки примижали!

                                         Душа настръхнала като врабец!

                                         Сърцето бие в крехкото телце!

                                        Искри фонтанови небето отразява!

                                        Хиляди усмивки слънчогледови и сладки!

                                        Нейде там живот кипи, създава и гради!

                                       

                                        Дали съм там?... какво пък, хайде де!                                        

                                        Ръце полагам, топли - меки,

                                        на две глави момчешки, чорлави и чисти!

                                        

                     

                                       И Благослов, като акорд Пророчески!

 

 

© ДАНИЕЛА РАЙКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??