15.06.2017 г., 23:28 ч.

Благослов 

  Поезия » Друга
820 3 0

Заплака пак душата ми,

а мислех я, че спи –

с болка я събудиха

 измъчени мечти.

Не ти се сърдя

и не те коря...

Майчин благослов вземи

и тез ожидани слова

в истина ти превърни.

А във някой ден, 

във някой хубав ден, 

прага рóден прекрачи,

но не да тръгнеш пак навън, 

а дóма да се върнеш ти.

© Николинка Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??