11.04.2006 г., 10:11 ч.

Близка и далечна 

  Поезия
662 0 1
Близка и далечна

Два свята се докоснаха
Моят и твоят.
Две очи се погледнаха
Моите и твоите.
Две съдби се срещнаха
Различни и до някъде еднакви
на чувства и мечти…
Но чувствам се прекрасно
Близка и далечна дори да си ти.
Защото най-накрая те срещнах
Принцесо на моите мечти.
Дали това е заблуда?
За сега не знам…
Дали в тебе съм влюбен?
И това не знам?
Нощем понякога се будя
Изгарящ от плам…
Мисля си за тебе
Или просто мечтая…
Докато заспя…
Колко е странен
Света на любовта…
И не разумен.
Носещ радост и тъга…

© Живко Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??