16.05.2007 г., 10:30 ч.

БЛОКЪТ НА УДАВНИЦИТЕ 

  Поезия
711 0 1
 

    

Един прозорец, скрит от моя поглед,
в далечината търся аз!
Но моят взор не го достига,
навярно твърде съм далеч!
Една тераса, сгушена в листата,
пустее... там в далечината,
а мислите ми неуморно тичат
към оня спомен, към оная тиха нощ!
Една душа, която ме привлича,
една любов... а болка може би!
Страст, зовяща ме в покоя
на стаята, потънала сред тишина!
Един прозорец и тераса,
душа... любов и страст!
Политнал спомен и надежда,
една любов безкрайна...
а болка може би??!!!

© Деси Инджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Една душа, която ме привлича,
    една любов... а болка може би!
    Страст, зовяща ме в покоя
    на стаята, потънала сред тишина!"

    Деси, много е хубав стиха ти!!! Поздрави!!!
Предложения
: ??:??