19.05.2017 г., 23:03 ч.

Блус с аромат на лавандула 

  Поезия » Друга
562 2 6

   

 

Блус с аромат на лавандула

 

От клоните

на плачеща върба

по паяжинна нишка

сред роса

танцува

лъч от нежна светлина,

прегръща

незабравка и глухарче…

Една

(не)споделена

тишина

улавя ехото,

сълза

едва дочуло…

Поема първа глътка

топлина

денят

със аромат

на лавандула…

  

 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??