23.08.2007 г., 8:56 ч.

Блянове 

  Поезия
517 0 3
БЛЯНОВЕ

Аз те чувам, че казваш: Обичам те!
И вярвам в смисъла на тези слова,
а заедно с изречените мили думи
дланта ти ляга върху моята глава!

И тъй, положила глава на твойто рамо,
с ръце подпрени върху твоите гърди,
аз мисля си за любовта голяма,
която съдбата днес ни подари!

Докосваш с устните си мойто чело,
запалваш огън в нашите души!
Телата ни изгарят във пожара,
избухнал в небесни висини!

Аз болката със радост ще изместя,
нещастието, щастие ще замени!
Тогава туй не ще са само,
блянове и сънища... Мечти!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??