10.12.2022 г., 17:40 ч.

Богатство 

  Поезия
317 1 4

Да приседнеш до елхата,
сгушен в скут любим.
Да повярваш отново в чудесата,
заслушан в приказки от Братя Грим.

Да пукат тихичко дървата
в горящата камина,
да къкри ароматно и чорбата,
докато навън вилнее люта зима.

Да си благодарен за този миг,
че щастие в дома ти грее.
Наум да се помолиш, като в стих,
това богатство вечно да живее!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??