22.09.2008 г., 9:21 ч.

Боже, лудите пази! 

  Поезия » Друга
800 0 18
Кварталната луда слезе от кръста,
замахна с крило,
да изтупа поли,
повдигна се после леко на пръсти
и нокътче мръсно
в небето заби.

А то се закиска,
белна със слънце,
изхлузи си двете пижами мъгла,
навреме събудено
да се избръсне -
час след поредния край на света.

16.09.08

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??