Sep 22, 2008, 9:21 AM

Боже, лудите пази! 

  Poetry » Other
802 0 18
Кварталната луда слезе от кръста,
замахна с крило,
да изтупа поли,
повдигна се после леко на пръсти
и нокътче мръсно
в небето заби.

А то се закиска,
белна със слънце,
изхлузи си двете пижами мъгла,
навреме събудено
да се избръсне -
час след поредния край на света.

16.09.08

© Радост Даскалова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??