27.07.2008 г., 20:07 ч.

Божие платно 

  Поезия » Философска
470 0 10
Към теб, любов, с възвишена молитва
и никой, никой не може да я отрича.
Дори Бог и само Бог, нали е  свише
и е любов, само с любов коленичи,
и е плът, станала плът за нас,
и е слънце, слънце осветляло,
и очи, бисери в очи сълзяли...
Пролет все пяла пролети
и ръце, на ръце обещала
само истински залези...
И женска душата е...
Божие платното...
Ангелокрилното...
Към теб, любов...


© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??