9.08.2018 г., 11:26 ч.

Божие тото 

  Поезия » Друга
299 2 2

Жонглира Той със нас, безкрай жонглира,

върти съдбите в неизвестен ход,

подмята ни и топките не спират,

разбърква ни във сферата – живот.

 

Едни изгряват, другите се скриват,

показват се, а после са без брод.

Печалба тегли, сетне ни прибира,

орисани сме – жертви на залог.

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е, Иване!
  • Дава ни сърце, за да видим
    Дава ни смелост, за да докоснем
    Дава ни разум, за да изберем
    А посли ни оставя да се учим
Предложения
: ??:??