23.07.2007 г., 11:56 ч.

Боли 

  Поезия » Любовна
978 0 11

Боли, когато разбереш, че си в заблуда.

Когато вече не сънуваш, а живееш.

И чувствата ти са абсурдна лудост,

но да си кажеш „сбърках" - не умееш.

 

Боли, защото отказваш да признаеш,

че „той" наистина е безразличен.

И най-естествено е да нехае

относно това, че го обичаш.

 

Боли, когато разбереш накрая,

че дълго свят измамен си градила.

Вживяла си се в чувства нереални.

И без нужда мъка си си причинила.

 

Знам, безумно те боли.

Задето в него си се вричала.

Недопускайки дори за миг,

че мираж е онзи, който си обичала.

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??