Jul 23, 2007, 11:56 AM

Боли 

  Poetry » Love
1045 0 11

Боли, когато разбереш, че си в заблуда.

Когато вече не сънуваш, а живееш.

И чувствата ти са абсурдна лудост,

но да си кажеш „сбърках" - не умееш.

 

Боли, защото отказваш да признаеш,

че „той" наистина е безразличен.

И най-естествено е да нехае

относно това, че го обичаш.

 

Боли, когато разбереш накрая,

че дълго свят измамен си градила.

Вживяла си се в чувства нереални.

И без нужда мъка си си причинила.

 

Знам, безумно те боли.

Задето в него си се вричала.

Недопускайки дори за миг,

че мираж е онзи, който си обичала.

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??