16.11.2018 г., 22:17 ч.

Болка е 

  Поезия
293 2 4

Всеки човек копнее за нещо!?

Всеки с надежда живота гради...

Потулва всички мисли криви!

Прощава, защото всеки греши!

Всеки надеждата крие.

Всеки за обич тъжи...

Но надали в живота си струва

да патим за чужди вини.

А вятърът носи листата прогнили.

Съдбата огън твори...

Поетът самотник прощава

на врага си дори!

А птиците отдавна ги няма,

онези които в шубрака гнездят...

А хората стари самотни в дома си седят...

И чакат децата от чужбина.

Вкъщи да се приберат.

 

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??