11.05.2007 г., 15:30 ч.

Болка и тъга 

  Поезия
1980 0 2
 

Казваше ми колко ме обичаш,
че без мен не можеш ти!

С думи нежни моето сърце плени
и живота ми ти промени.

Даде ми надежда, че може би след толкова зло
и моето бедно сърце ще получи мъничко добро.

Каза ми, че съм слънчицето в твоите дни
и звездичката във твоите мечти...

А сега, защо така жестоко ме рани.

Аз ти вярвах, но разбрах...
че за теб било е всичко прах.

Аз ти дадох моето сърце,
но ти рани го, разкъса го на две .

И сега във него има само тишина,
болка и тъга от моята погубена мечта!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??