Казваше ми колко ме обичаш,
че без мен не можеш ти!
С думи нежни моето сърце плени
и живота ми ти промени.
Даде ми надежда, че може би след толкова зло
и моето бедно сърце ще получи мъничко добро.
Каза ми, че съм слънчицето в твоите дни
и звездичката във твоите мечти...
А сега, защо така жестоко ме рани.
Аз ти вярвах, но разбрах...
че за теб било е всичко прах.
Аз ти дадох моето сърце,
но ти рани го, разкъса го на две .
И сега във него има само тишина,
болка и тъга от моята погубена мечта!
© Дани All rights reserved.