17.11.2007 г., 10:12 ч.

Болка, локализирана 

  Поезия » Любовна
831 0 18

 

 

Погледни това дърво,

там, в засадена част от тротоара

- Слънцето отдавна не го гали.

Забележи... Когато беше наше

и буква по буква издълбаваше

имената ни, в сърце уединени,

под короната му, двама притаени

сплитахме длани, вече изстинали...

Сега край него всичко е замряло

Крепи се едва... и то болнаво.

Болката сърцевината му разяжда.

Изтръгни го. Малко му остава...

Почерпи от кората му изгнила

на любовта ни предишната сила.

Не чакай ветрове да го прекършат...

 

 

© Нежното Ласо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??