12.02.2012 г., 12:01 ч.

Болно чувство за обич 

  Поезия » Любовна
655 0 0

Изостави след себе си... 

изпреварени чувства... 

Не намери сърцето си... 

Тъй предаден се чувстваш. 

 

 

Изхабени и дните ти... 

Как да бъдат потребни? 

С този вик в самотата си... 

и в съдбата безцелна?! 

 

 

Изостави живота си... 

Колко още остава? 

А какво ли след него... 

ти ще срещнеш тогава? 

 

 

Изостави след себе си... 

изпреварени чувства... 

Затова те нарекох... 

болно чувство за обич!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??