8.11.2011 г., 19:21 ч.

Болното ни общество 

  Поезия » Гражданска
522 0 0

Пак ли ще живеем във мизерия?

На Европа пак сме периферия.

Управляват ни бандити грубовати.

Туй ли ни е елитът, егати?!

Заливат ни пак със помия.

Ей тая мутра - спри я!

Живеем си ние безлично.

Против Бойко нямам нищо лично.

Но как все такива ги избираме,

че да ни ограбват - не можем да ги спираме?

Не знам, но вече ми омръзна тотално

от това общество скапано, кално.

Няма тук сигурност за имота.

Да емигрираме - поне да си спасим живота!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??