Борецът - змия красива,
феникс мистичен,
принц с буйна грива,
роман прозаичен,
воюва
за ценностите,
за красотата
Воюва за потребностите
и променя съдбата
Божествена природа,
актьор в главна роля
човек с порода -
безкрайна воля.
© Мариета Дечевска Всички права запазени