Dec 8, 2013, 11:00 AM  

Борба 

  Poetry » Other
488 0 1

Борецът - змия  красива,

 феникс  мистичен,

 принц с буйна   грива,

роман прозаичен,

воюва

за ценностите,

за красотата

Воюва за потребностите

и променя съдбата

Божествена природа,

актьор в главна роля

човек с порода -

безкрайна воля.

 

© Мариета Дечевска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??