30.07.2019 г., 13:11 ч.

Борба 

  Поезия » Свободен стих, Друга
543 1 0

Грехове притихнали в засада,

а доброто чака някакъв сигнал.

 

И тази битка е безспирна

покрива ме с димяща кръв,

погледът ми замъглява,                                       

в порочен кръг душата ми държи.  

 

И нямам никакъв  контрол,

когато искам да покажа смелост.

Чувства и емоции се включват,

разхвърлят и разбиват  всичко.

 

Добро ли е Доброто без дом,

да чака да бъде повикано,

а греховете да идват неканени.

© Николай Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??