24.09.2007 г., 11:04 ч.

Борбена 

  Поезия
566 0 9
Обезумяла от тревога,
душата ми се лута из тъмната гора.
Уж ден е, а тя не вижда никаква светлина.

Но не губи тя надежда.
Борбена е моята душа.
Лута се и търси дори и
малък лъч на доброта.

Ще го намери - аз вярвам в нея,
тя няма да се предаде.
Ще го намери - и ще е щастлива,
колкото дълбоко е нашето море.











© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??