Sep 24, 2007, 11:04 AM

Борбена 

  Poetry
567 0 9
Обезумяла от тревога,
душата ми се лута из тъмната гора.
Уж ден е, а тя не вижда никаква светлина.

Но не губи тя надежда.
Борбена е моята душа.
Лута се и търси дори и
малък лъч на доброта.

Ще го намери - аз вярвам в нея,
тя няма да се предаде.
Ще го намери - и ще е щастлива,
колкото дълбоко е нашето море.











© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??