8.04.2008 г., 7:53 ч.

Бразда 

  Поезия » Друга
758 0 2
Спуснати са на конци мечтите,
отровени от сянката
на кукловод безсрамен.
Безпристрастен,
само по сценарий.
Вкарал е във впряг
надеждите.
Прашните съдби
ще изоре в до болка сиво.
Между две стени - бразда,
в белега кървящ посяти
стъпките на мойто семе.
На трон поставен,
неприлично слаб,
съм наблюдател
на божествената си комедия...

© Стоян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??