9.05.2024 г., 0:24 ч.

Бременна тишина 

  Поезия » Свободен стих
116 0 1

Б Р Е М Е Н Н А Т И Ш И Н А

 

Ако нямаш,какво вече да кажеш,

по-добре е,малко да помълчиш,

Тишината ще отсее важното

и душата ще утеши.

 

В Самотата мисли съзрели,

натежали като есенен плод,

ще нахранят думите оцелели,

ще им вдъхнат отново Живот.

 

27.04.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??