22.04.2016 г., 14:41 ч.

Бродирани дневници 

  Поезия » Любовна
327 0 7

 

Събрала бих самотните цветя
и роса от хиляди слънца,

за да извезам думи в стих,
подписан с пулса на сърцата
и посветя на тебе 
в дневниците ми бродирани.

Бих скрила най-дълбоко в мене пролетта,
за да запазя най-красивото събуждане.
За тебе в длани 
бих ти съхранила огъня ми,
да има винаги живот-искра
светилника ни да запали.
Изплела бих от свилената ми коса
и морското ухание
платна за лодката-любов,
с втъкани живи нишки
от обичащо дихание,
и вятъра попътен
ще е полъх от въздишки...


https://www.youtube.com/watch?v=V2Fhls09C14
 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??