16.11.2021 г., 20:44 ч.

Броиме 

  Поезия » За деца
514 0 5

Едно, две, три -

затвори очи. Мижи.

Кой, къде се скри, отгатни!

Четери, пет деца

крият се в различни места,

шест, седем лица щастливо притихват.

Осем, девет -

минутите просто изтичат.

Десет и някой заплюват.

Отново брои се.

Накрая все някой сърдит е.

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Да обогатим света на детските игри с броилки за най-малките »

24 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??