Nov 16, 2021, 8:44 PM

Броиме 

  Poetry » For kids
523 0 5

Едно, две, три -

затвори очи. Мижи.

Кой, къде се скри, отгатни!

Четери, пет деца

крият се в различни места,

шест, седем лица щастливо притихват.

Осем, девет -

минутите просто изтичат.

Десет и някой заплюват.

Отново брои се.

Накрая все някой сърдит е.

 

 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??