12.10.2019 г., 18:38 ч.

Бръчки от смях 

  Поезия » Друга
372 0 5

Искам бръчки от смях край очите ми. 
И край устните бръчки от смях.
Искам чувства до днес неизпитани.
Малък паяк да лази по тях. 

 

Да тъче в унес своята прежда, 
да я сбира със лунния лъч. 
Нека всяко житейско премеждие
да потъва сред хорската глъч.

 

И да търся, да търся, да търся... 
нови хора, с чудати съдби. 
Да не хвърлям бельото им мръсно, 
насъбрано в памучни торби. 

 

Просто искам, не само мечтая! 
Не от вчера, ни утре... От днес! 
В електронно писмо запетая  
ще намерите моя адрес. 

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??