1.02.2014 г., 22:43 ч.

Брътвежи в просъница 

  Поезия
528 0 3

 

                                                           БРЪТВЕЖИ В ПРОСЪНИЦА

                                                           Пиян ли съм, или сънувам?!
                                                           На волана сякаш заспивам. 
                                                           Накъдето и да пътувам,
                                                           все към тебе отивам.

                                                           Скърцат на колата чистачките.
                                                           Светлините вечерни размазват. 
                                                           А на мечтите спирачките
                                                           все така ми отказват.

                                                           Заедно с мене пътуваш.
                                                           Лицето ти в стъклото се вглежда.
                                                           А всъщност - не съществуваш.
                                                           Ти си само надежда!!!
                              

                                                                                                  

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??