БРЪТВЕЖИ В ПРОСЪНИЦА
Пиян ли съм, или сънувам?!
На волана сякаш заспивам.
Накъдето и да пътувам,
все към тебе отивам.
Скърцат на колата чистачките.
Светлините вечерни размазват.
А на мечтите спирачките
все така ми отказват.
Заедно с мене пътуваш.
Лицето ти в стъклото се вглежда.
А всъщност - не съществуваш.
Ти си само надежда!!!
© Иван Иванов All rights reserved.