Буболечка, буболечка
по земята лази.
Буболечка, буболечка
иска да ме сгази!
Припев:
Бубо - бубо - буболечка,
малка черна мечка.
Бубо - бубо - буболечка,
малка черна мечка.
Буболечка, буболечка
силно, силно бръмка.
Буболечка, буболечка
със щипалки дрънка.
© Хари Спасов Всички права запазени