May 22, 2019, 7:29 AM

Буболечка 

  Poetry » For kids, Authors song
836 0 2

Буболечка, буболечка

по земята лази.

Буболечка, буболечка

иска да ме сгази!

 

Припев:

Бубо - бубо - буболечка,

малка черна мечка.

Бубо - бубо - буболечка,

малка черна мечка.

 

Буболечка, буболечка

силно, силно бръмка.

Буболечка, буболечка

със щипалки дрънка.

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??