25.09.2007 г., 9:29 ч.

Буда за нея и мен 

  Поезия
1048 0 4
Тя каза, че напуска;
че не може да го понесе;
че се е изгубила в лъжите си;
че емоциите й са мъртви;
че гласът й е чужд;
че вече не вярва в ангели,
защото тя лъжеше
и лъжеше,
и лъжеше,
докато вече нямаше връщане назад.
И лъжеше,
и лъжеше,
докато не забрави коя е всъщност. 

© Моя Милост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??