Там... нейде... в гората камчийска
е скрито...
забравено вече село́...
наречено бе Булаир,
преди време...
но никой...
не знае...
защо...
Откъснато то от света....
съществува...
там нейде... високо....
далеч...
далеч от града...
от злоста,
суетата...
живее...
живее...
и днес...
На север...
гора
самодивска
го брани...
от гости с нечисто
сърце...
От изток предпазват го
Хемските порти...
от запад и юг - планини....
Там... нейде... в гората камчийска
е скрито...
забравено вече село́...
наречено бе Булаир,
преди време...
но никой...
не знае...
защо...
Но зная...
аз знам...
съществува...
видях го....
аз помня...
аз лично бях там...
То там съществува...
далеч...
в планината...
далеч...
от града....
и злостта....
© Андрей Андреев Всички права запазени