18.07.2011 г., 1:16 ч.

Бунище 

  Поезия » Гражданска
478 0 2

БУНИЩЕ

 

 

Виждам ги да ровят в боклука,

вместо да орат нива за сполука…

Мечтаят си весден за дни юнашки

в компания на силиконки с прашки…

Затуй играят  ТОТО, БИНГО и ЛОТАРИЯ

в “модерна”, сенчеста България…

Мераклийски загорели воайори,

разделени в касти – по отбори,

а ВИП-ът се пъчи, ежи се и фука,

дорде плебеят рови по боклука…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??