7.06.2020 г., 16:12 ч.  

Буркан с целувки 

  Поезия
1103 0 2

Спънах се! Бутнах буркана с целувки.
Те разпиляни по пода лежат.
Всички безкрайни от мама милувки, 
събирани тайно, далеч от светът. 

 

Сега, как ще се боря с живота? 
Как в бедите да влизам без тях? 
Има ли кой да помогне с охота, 
разпилени целувки да сбира след крах?

 

Вдигнах очи към небето с надежда, 
да видя майчин, подкрепящ ме зов, 
за миг ми се стори че някой поглежда, 
звездици в целувки превърна с любов. 

© Ирина Пачелиева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Буркан с целувки »

10 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??