20.05.2010 г., 20:59 ч.

Буря 

  Поезия » Друга
662 0 0

                          БУРЯ

Стръкче светлина
и отново съм сама.
Подтикват ме към спомени -
отдавна тук забравени.
Радват се на този пъкъл мой.
Обграждат ме,
изгарят ме и
вихря се в бурята безспир.
Отдавна съм забравена,
тук - отново съм оставена.
В мемоарите си -
тъмната страна разглеждам.
В миналото аз поглеждам
и отново виждам теб.
Мразя те, разкъсвам те.
Всеки миг проклинам те...

© Привидение Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??