12.11.2010 г., 14:35 ч.

Буря 

  Поезия » Пейзажна
748 0 7

Буря


Слънчева светлина

огрява все още деня.

Капна капка тъга

и образува се дъга.


Морето отразява,

дъгата възхвалява.

Водна пара пада,

напоява земя млада.


Дъждовен облак,

същ пушек от влак,

морско корито пълни,

вятър търкулва вълни.


На острите скали

разбит кораб спи.

Помнят бурните води

сполетелите го беди.


Слънчева светлина

огрява все още деня.

Капна капка тъга

и образува се дъга.


Йоана Р. Николова

11.11.2010г.

(23:50)

за Деян Л. Иванов

© Йоана Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??