4.09.2008 г., 15:43 ч.

Бяга всичко от мен 

  Поезия
553 0 4
БЯГА ВСИЧКО ОТ МЕН

Бяга нощем от леглото ми сънят.
Като полъх на крило над мен прелита
и оставя мисли да ме връхлетят,
да не мога да смиря душа разбита.

Имам много да ти казвам, но - уви!
Бягат думите, не мога да ги стигна!
Уж да пиша нежен стих, а не върви,
и сърцето ми се пръска, ще изригне!

Дните мои бягат, сякаш пред потоп.
Бяга нашата мечта недомечтана,
и препускат всички чувства в луд галоп.
Само ти едничък близо ми остана...



© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??