10.02.2008 г., 17:17 ч.

Бягства 

  Поезия
594 0 5
 

Бягам от истина, дето боли.

Бягам от разпри, скандални лъжи.

Бягам от рани душевни, сърдечни.

Бягам от болка дълбока и вечна.

Бягам от двойнственост, суета.

Бягам от фалш и самота...

Но пак ме застига Вселенската мощ,

света ми обгръща, прави го лош.

Премазва сърцето, изстисква душата,

отнема ми обич, досега непозната.

Животът суров срещу мен се изправя,

страдание носи, Любовта подминава...

С красиви илюзии сега се прощавам...

Толкова бягства в живота направих,

Само от себе си не успях да избягам...

 

Карма или Съдбата е такава,

всичко в живота ми да се повтаря

и с жестокост пак, и пак да ме ранява!?...

 

 

 

 

 

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??