29.10.2004 г., 23:03 ч.

Бягство? 

  Поезия
1098 0 0
Поглед празен, безчувствен, заспал, пълен с омраза, угаснал, замрял. Раздяла без "сбогом" измама без срам, забрава без спомен, чувство без плам. Разум без мисъл, усмивка без смях, думи без смисъл, бягство без страх.

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??